Tovorna dvigala

Proizvajamo, projektiramo, montiramo in vzdržujemo tovorna dvigala. Nosilnost, velikost, višino dviganja in hitrost prilagodimo želji kupca. Naše dolgoletne izkušnje omogočajo, da s strokovnim svetovanjem najdemo najboljšo cenovno ugodno in funkcionalno rešitev tudi v primeru namestitve v težavnih prostorskih razmerah.

Tovorno dvigalo je namenjeno za prevoz blaga med dvema ali več etažami. Takšen način prevoza je primeren v proizvodnih obratih in skladiščih. Tovorno dvigalo je montirano v vozni jašek, ki je lahko zidan ali prevlečen s tanko pločevino. Kabina dvigala je izdelana iz jeklenega ogrodja in oblečena z jekleno pločevino. Vodila so iz vlečenih jeklenih profilov, trdo vezana s spojkami in vodena po celotni višini jaška dvigala. Vrata jaška, dvokrilna ali enokrilna, so vgrajena v zid jaška oziroma v portal jeklene konstrukcije. Pogonski agregat se nahaja kjer koli ob voznem jašku dvigala. Na agregat je vgrajen ročni ventil, ki omogoča prisilni spust dvigala v primeru prekinitve električnega toka. Direktno na hidravlične cilindre so montirani povratno blokirni ventili imenovani tudi ventili cevnega loma. Omenjeni ventil, pri povečanem pretoku hidravličnega medija zablokira iztek in tako prepreči nenadzorovano spuščanje dvigala. Tovorno dvigalo je pregledano s strani pooblaščenih organizacij in ima pridobljene vse potrebne ateste.

Tovorna dvigala se večinoma povsem individualne rešitve zato vam priporočamo, da z našim strokovnim osebjem začnete načrtovanje v čim bolj zgodnji fazi graditve objekta.

Tovorna dvigala HIDUS odlikuje enostavnost uporabe in visoka zanesljivost. Vgrajeni kakovostni vgradni deli s svojo kvaliteto zagotavljajo dolgotrajno nemoteno delovanje. Življenska doba tovornega dvigala je cca. 25 let. Zagotavljamo vam 24 mesečno garancijo na vse sestavne dele.

Katalog                         Rezultat iskanja slik za gallery icon pngGalerija

Iskanje

Kontaktni obrazec

Niste našli željene informacije? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

S klikom na gumb “pošlji” se strinjate z varstvom osebnih podatkov.