slider1.jpg

Proizvodnja in montaža dvižnih naprav in jeklenih konstrukcij

Vaše ideje in želje zahtevajo optimalne rešitve. S svojimi 30 letnimi izkušnjami vam jih lahko zagotovimo.

slider2.jpg

Proizvodnja in montaža dvižnih naprav in jeklenih konstrukcij

Vaše ideje in želje zahtevajo optimalne rešitve. S svojimi 30 letnimi izkušnjami vam jih lahko zagotovimo.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Smo družinsko podjetje katerega začetki segajo v leto 1992.

Imamo mlad kolektiv z 10 zaposlenimi in se nahajamo v obrtni coni Formin v občini Gorišnica. V času pred nastankom in do sedaj, smo si nabrali dovolj izkušenj in znanja, da vam lahko ponudimo kvalitetne proizvode in storitve, ki izpolnjujejo pogoje domačih in tujih standardov.V poslovni politiki strmimo za konkurenčnostjo izdelkov in storitev, kar dosegamo z nenehnim vlaganjem v sodobnejšo tehnologijo ter z izobraževanjem.

Hidravlične dvižne mize

K1

Jeklene konstrukcije

Pregibne mize

Avtomobilski nadstreški

Hidravlična tovorna dvigala

O podjetju

firmaSmo družinsko podjetje katerega začetki segajo v leto 1992. Imamo mlad kolektiv z 10 zaposlenimi in se nahajamo v obrtni coni Formin v občini Gorišnica. V času pred nastankom in do sedaj, smo si nabrali dovolj izkušenj in znanja, da vam lahko ponudimo kvalitetne proizvode in storitve, ki izpolnjujejo pogoje domačih in tujih standardov.

V poslovni politiki strmimo za konkurenčnostjo izdelkov in storitev, kar dosegamo z nenehnim vlaganjem v sodobnejšo tehnologijo ter z izobraževanjem.

Ustanovitelj podjetja Davorin Šterbal je po razpadu podjetja Hiko Olge Meglič Ptuj, v katerem si je pridobil številne delovne izkušnje s področja hidravlike, ustanovil lastno podjetje. Sprva je proizvodnja podjetja potekala v domači delavnici na 90 m2, ker pa je podjetje nenehno rastlo, smo se leta 2000 preselili v nove upravne, proizvodne in skladiščne prostore v obrtni coni v naselju Formin, ki so obsegali 800 m2.

Naše podjetje se je specializiralo za proizvodnjo, montažo in servisiranje hidravlične opreme (hidravlične dvižne mize, hidravlična dvigala, hidravlične pregibne rampe). Zadnjih nekaj let pa poleg omenjenega hidravličnega programa izdelujemo in montiramo tudi jeklene konstrukcije. Skupaj z našim individualnim pristopom, prilagojenim vašim potrebam in željam, ter našimi idejami in predlogi za gradnjo proizvodnih prostorov, skladiščnih hal, nadstreškov, itd, pridemo do celostnih rešitev in izvedbe projektov.

V letu 2008 smo svoje poslovne prostore razširili in sicer smo zgradili še dodatno skladiščno halo v velikosti 1000 m2. Tako podjetje trenutno posluje na 1800 m2.

V času pred nastankom in do sedaj smo si nabrali dovolj izkušenj in znanja, da vam lahko ponudimo kvalitetne proizvode in storitve, ki izpolnjujejo pogoje domačih in tujih standardov. V poslovni politiki strmimo za konkurenčnostjo izdelkov in storitev, kar dosegamo z nenehnim vlaganjem v sodobnejšo tehnologijo ter z izobraževanjem oz. poklicnim izpopolnjevanjem zaposlenih, saj le tako lahko jamčimo za kvalitetno izdelavo in montažo.

V podjetju skrbimo za čisto okolje, saj odpadke, ki nastajajo pri proizvodnji, namenimo za reciklažo. Del prihodkov podjetja pa namenjamo tudi za dobrodelne namene in sponzorstvo.


slo

idividualne resitveidividualne resitveidividualne resitveidividualne resitve

hidus logo mali
Naše podjetje se je specializiralo za
proizvodnjo, montažo in servisiranje
hidravlične opreme (hidravlične dvižne
mize, hidravlična dvigala, hidravlične
pregibne rampe).

Kontakti

HIDUS d.o.o.
Gorišnica 3a, 2272 Gorišnica, Slovenija
Davčna številka: SI28163656

Telefon: +386 (0)2 743 50 33
GSM: +386 41 650 730
GSM: +386 51 327 252

Email: hidus@siol.net

facebook 3 16Facebook
youtube 4 16Youtube

Urnik

ponedeljek
07:00 - 15:00
torek
07:00 - 15:00
sreda
07:00 - 15:00
četrtek
07:00 - 15:00
petek
07:00 - 15:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook