Varstvo osebnih podatkov

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega kataloga določajo pogoje povpraševanjeja  izdelkov, ki jo izvaja podjetje Hidus, d.o.o., Gorišnica 3, 2272 Gorišnica (v nadaljevanju ponudnik).
Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.hidus.eu so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Spletni katalog hidus.eu deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletnega kataloga je brezplačna. Kupec lahko izbere in povpraša izdelke. S končno potrditvijo kupec odda povpraševanje . Povpraševanje se pregleda in odgovori preko elekronskega naslova ali se pokliče preko telefona.

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno…odstopanje).

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas ali direktno na proizvajalca izdelka.

Podatki podjetja:

HIDUS d.o.o.
Gorišnica 3a,
2272 Gorišnica
Slovenija

Proizvodnja / Uprava:

HIDUS d.o.o.
Formin 39F,
2272 Gorišnica
Slovenija

MOREBITNE NAPAKE PRI CENAH, SLIKAH IN DRUGIH INFORMACIJAH:

Odveza odgovornosti

Shranjevanje pogodbe (povpraševanja)
Vsa opravljena naročila se arhivirajo na naslovu Hidus d.o.o., Gorišnica 3 , 2272 Gorišnica. Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

VAROVANJE PODATKOV

S spletno katalogom www.hidus.eu (v nadaljevanju tudi »spletni katalog«) upravlja podjetje Hidus d.o.o, Gorišnica 3, 2272 Gorišnica, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju: ponudnik oz. podjetje oz. upravljavec osebnih podatkov)

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega kataloga je:
Hidus d.o.o.
Gorišnica 3
2272 GORIŠNICA
Tel: 00386 (0) 41 650 730

E-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Upravljavec zagotavlja, da bodo Vaši osebni podatki predmet obdelave zgolj za namene, s katerimi izrecno soglašate. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko na isti način, kot ste ga podali, tudi kadarkoli prekličete. V primeru, da osebnih podatkov ne posredujete ali oz. v kolikor soglasje prekličete, upravljavec osebnih podatkov ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletni katalog www.hidus.eu

Privolitev

Z uporabo spletnega kataloga, uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov.

Zbiranje osebnih podatkov

Z povpraševanjem v spletnem katalogu uporabnik dovoljuje, da Hidus d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov (v nadaljevanju »GDPR«).

Ponudnik se zavezuje, da bo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varoval v skladu z GDRP, ščitil pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam (razen zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu in po navodilih podjetja Hidus d.o.o.), ter jih bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje tudi k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Spletna katalog lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne prodajalne in optimizacijo.

Uporaba osebnih podatkov

Ponudnik zbira podatke z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega kataloga, ter nudenje zahtevanih storitev.

Osebne podatke Hidus d.o.o. potrebuje za nemoteno izvedbo storitve (povpraševanja v spletnem katalogu www.hidus.eu), kar vključuje individualno komunikacijo s stranko preko e-naslova in/ali podane telefonske številke (SMS/MMS/Viber sporočil, telefonskih klicev in drugo) ter za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, dostave naročila).

Podatke strank hranimo na strežniku 2 letI od zadnjega opravljenega povpraševanja. Podatke, ki jih je stranka navedla ob povpraševanju, nato anonimiziramo.

V primeru “vdora” v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice. Vsekakor pa bo podjetje Hidus d.o.o. izvedlo vse potrebne in zakonsko predpisane ukrepe.

Izbris osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju ter zbiranju in obdelavi vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z določili veljavne zakonodaje na področju varovanja osebnih podatkov.

Ponudnik bo osebne podatke uporabnikov hranil samo toliko časa, kot je nujno potrebno glede na veljavno zakonodajo.

hidus logo mali
Our company specializes in production,
assembly and servicing hydraulic
equipment (hydraulic lifting tables,
hydraulic lifts, hydraulic folding ramps).

Contacts

HIDUS d.o.o.
Gorišnica 3a, 2272 Gorišnica,
Slovenia EU
Tax number: SI28163656

Phone: +386 (0)2 743 50 33
Mobile: +386 41 650 730
Mobile: +386 51 327 252

Email: hidus@siol.net

facebook 3 16Facebook
youtube 4 16Youtube

Opening Hours

Monday
07:00 - 15:00
Tuesday
07:00 - 15:00
Wednesday
07:00 - 15:00
Thursday
07:00 - 15:00
Friday
07:00 - 15:00
Saturday
CLOSED
Sunday
CLOSED

Facebook