Pregibne mize

Projektiramo, izdelujemo, montiramo in vzdržujemo hidravlične pregibne mize. Nosilnost, velikost, višino dviganja in hitrost prilagodimo želji kupca.

Hidravlična pregibna miza je delovna priprava namenjena lažjemu in predvsem hitrejšemu nakladanju in razkladanju tovornih vozil v skladiščih, ki so urejena po sodobnih logističnih načelih, kakor tudi pri manipulacijah na drugih nakladalnih rampah.

Hidravlična pregibna miza omogoča nemoten prevoz paletiziranega tovora iz skladišča v transportno vozilo in obratno, z vsemi transportnimi sredstvi (viličarji, vozički, ipd). Z njeno uporabo se čas pretovarjanja občutno skrajša. Pregibna miza je lahko v skladiščni objekt vgrajena samostojno ali v kombinaciji z ekspeditnim tunelom in vrati.

Sestavljena je iz ogrodja s pregibno ploščadjo in pomola, ki se pomika naprej in nazaj. Vsa gibanja rampe so elektro hidravlična. Hidravlična pregibna rampa je projektirana tako, da je lahko izdelana tudi v sklopu naprav, ki po tehnoloških zahtevah delujejo v medsebojni pogojenosti delovanja, kot so rolo vrata ter tesnilna zavesa preko električnega krmiljenja.Hidravlična pregibna rampa ustreza vsem standardnim tipom transportnih vozil.

Pregibne mize HIDUS odlikuje enostavnost uporabe in visoka zanesljivost. Vgrajeni kakovostni vgradni deli s svojo kvaliteto zagotavljajo dolgotrajno nemoteno delovanje. Življenska doba pregibne mize je cca. 25 let. Zagotavljamo vam 24 mesečno garancijo na vse sestavne dele.

Katalog                            Rezultat iskanja slik za gallery icon pngGalerija

Iskanje

Kontaktni obrazec

Niste našli željene informacije? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    S klikom na gumb “pošlji” se strinjate z varstvom osebnih podatkov.