Nadstreški za avtomobile

Za zaščito vašega avtomobila izdelujemo NADSTREŠKE za avtomobile. Skupaj z vašimi željami in našimi predlogi pridemo do celostnih rešitev. Po naročilu je možno izdelati in dobaviti nadstrešek za avto poljubnih oblik in dimenzij.

Nadstrešek za avtomobile predstavlja enostavno rešitev kadar želimo pokriti prostor pred hišo ali ob garaži. Kovinska konstrukcija je barvana ali cinkana. Da nadstrešek v okolici ne izstopa, lahko poskrbimo tudi z izbiro primernega barvnega  odtenka kovinske konstrukcije. Izbira odtenkov je res velika, saj se vedno najde takšen, ki se  dobro sklada s fasado hiše, okenskimi okvirji, balkonsko ograjo itd. Priporočamo izbiro belih in sivih odtenkov, saj zelo dobro odbijajo toplotne sončne žarke, ki segrevajo kovinsko konstrukcijo.

Kritina je lahko jeklena panelna protikondenčna pločevina (trapezna, imitacija strešnika, ipd.), večslojna polikarbonatna plošča Lexan, kaljeno steklo ali po vaši izbiri.

Nadstrešek za avtomobile lahko kombiniramo z že obstoječo garažo, z montažno kovinsko garažo, lahko postane del hiše, lahko pa je tudi samostoječ.

PREDNOSTI nadstreška HIDUS

– individualne rešitve

– vrhunski dizajni

– masivna kovinska konstrukcija

– kvaliteta izvedbe

– trajnost

Galerija slik:

Iskanje

Kontaktni obrazec

Niste našli željene informacije? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    S klikom na gumb “pošlji” se strinjate z varstvom osebnih podatkov.