Jeklene konstrukcije

Izdelujemo, sestavljamo in montiramo vse vrste jeklenih konstrukcij. Ponujamo vam celovite rešitve ali izdelavo po posameznih fazah.

-JEKLENE KONSTRUKCIJE

-INDUSTRIJSKI NADSTREŠKI

-NADSTREŠKI ZA AVTOMOBILE

-PODESTI IN STOPNIŠČA

-FASADNE PODKONSTRUKCIJE

-OGRAJE

-DRUGI KOVINSKI ELEMENTI

Industrijski objekti se na klasični način skoraj ne gradijo več. Montažna gradnja jeklene konstrukcije proizvodne in skladiščne hale je v primerjavi s klasično hitrejša, tako zgrajene objekte pa je tudi lažje prilagajati novim potrebam. Jeklene konstrukcije so precej lažje od betonske, zato je priprava podlage in temeljev enostavnejša in hitrejša. Jeklena konstrukcija, ki je predvidena za montažno gradnjo, je obdelana že pri nas in je po sestavljanju na lokaciji gotova takoj, ko je postavljena. To omogoča takojšnje nadaljevanje gradnje – pritrjevanje fasadnih in strešnih elementov. Fasadne plošče skrajšajo čas gradnje, nudijo dobro toplotno in zvočno izolativnost ter zagotavljajo estetski videz objekta.

Prednosti jeklene konstrukcije:

-hitra in gospodarna izvedba

-izolacija po namenu in potrebi

-dolga življenjska doba

-fleksibilnost pri nadgradnji

-velika svoboda arhitektov in projektantov

-premostitev večjih razponov

-enostavno vzdrževanje

-reciklažen in okolju prijazen material

Jeklo – gradbeni material

Jeklo je vedno v modi. Zaradi vsestranske uporabnosti ga uporabljamo že stoletja, zaradi izrednih tehničnih lastnosti pa je danes vedno bolj iskan in cenjen material. Jeklo kot gradbeni material ima lastnosti, ki omogočajo optimalne rešitve na področju estetike, neoporečen pa je tudi z ekonomskega, okoljskega, tehničnega in varnostnega vidika. Znan je kot material bogatih izraznih možnosti in pomembnih tehničnih lastnosti, kot so natezna trdnost, premoščanje velikih razponov, hitra in natančna gradnja, fleksibilnost in enostavno vzdrževanje. Jeklo omogoča uspešne kombinacije z drugimi materiali, predvsem s steklom, kar lahko daje poslovnim objektom posebno estetsko vrednost.

Katalog                         Rezultat iskanja slik za gallery icon pngGalerija

Iskanje

Kontaktni obrazec

Niste našli željene informacije? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    S klikom na gumb “pošlji” se strinjate z varstvom osebnih podatkov.