Dvižne mize

Projektiramo, izdelujemo, montiramo in vzdržujemo dvižne mize. Nosilnost, velikost, višino dviganja in hitrost prilagodimo želji kupca.

Hidravlične dvižne mize so nepogrešljivi pripomočki pri dvigovanju bremen, premagovanju višinskih razlik, posluževanju strojev, nakladanju, dopolnjevanju tehnoloških linij, ipd. V posebnih izvedbah se uporabljajo tudi v gledališčih kot dvižne in potopne ploščadi, kot invalidski odri v individualnih stanovanjih in bolnišnicah, kot “kargo platforme” v letališkem prometu ali kot montažne ploščadi v cestnem in železniškem prometu.

Na dvižne mize je mogoče izdelati: gnane ali ne gnane valjčne proge, fiksne ali demontažne zaščitne ograje, vrtljive plošče, plošče s skodeličnim ležajem, lopute, podajalne naprave in drugo.

Dvižna miza je sestavljena iz spodnjega in zgornjega okvirja (delovna ploščad), škarjastega dvižnega mehanizma, hidravličnega agregata in elektroopreme. Potrebno silo za dvig dajeta dva paralelno nameščena hidravlična cilindra. Hidravlični agregat in glavna elektro omarica sta lahko nameščena pod ali ob dvižno mizo. Škarjasti mehanizem je lahko eno, dvo ali več stopenjski. Število stopenj je odvisno od velikosti mize ter od želene višine dviganja.

Pod rob ploščadi je montiran varnostni okvir, ki zaustavi spuščanje dvižne mize, če se pod njo nahaja ovira, kot je noga ali roka prisotne osebe. Proti preobremenitvi je dvižna miza varovana z varnostnim (preobremenilnim) ventilom, nastavljenim na nazivno nosilnost. Direktno na hidravlične valje so vgrajeni povratno blokirni ventili (ventil cevnega loma), ki zaustavijo spuščanje dvižne mize v primeru poškodbe cevovoda.

Dvižne mize HIDUS odlikuje enostavnost uporabe in visoka zanesljivost. Vgrajeni kakovostni vgradni deli s svojo kvaliteto zagotavljajo dolgotrajno nemoteno delovanje. Življenska doba dvižne mize je cca. 25 let. Zagotavljamo vam 24 mesečno garancijo na vse sestavne dele.

   Katalog                                    Rezultat iskanja slik za gallery icon pngGalerija

Iskanje

Kontaktni obrazec

Niste našli željene informacije? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

S klikom na gumb “pošlji” se strinjate z varstvom osebnih podatkov.